tirsdag, januar 30, 2007

Wellness dag

I dag har jeg været til yoga i de stille morgentimer, bagefter til overdådig brunch og så til helkropsmassage med pling-plingmusik i baggrunden. Jamen, kan man få det bedre? Jeg dufter af lavendel og er mæt i kroppen af stræk og gnub og varme tryk.

fredag, januar 26, 2007

Shopping

Jeg har købt sorgerne bort.... Eller jeg har i hvert fald købt noget. Højhælede sko og en kjole på tilbud. Slet ikke spor praktiske højhælere, men lækre. Og nu da jeg skal til at være lidt ekstra lækker som opvejning til gabet, så er det vel kun på sin plads. Nu mangler jeg bare at lære det der trick med at navigere tungen rundt om alle firkanterne i bøjlen, så jeg kan cleare for madrester hvor som helst, når som helst.

Nå, ja, og så mangler jeg lige at flytte tilbage i lejligheden og flytte manden ud og flytte om på det hele, så der kan komme til at se nyt ud til en ny pige i nye klæ'r...

fredag, januar 19, 2007

En af de dage

I dag er min kæreste gennem to år gået fra mig, og på mandag skal jeg have lagt togskinner på hele gebisset.

Life is a bitch sometimes....

tirsdag, januar 16, 2007

Eksamen - tjek!

Så er det sket med eksamen. Det blev et 9-tal. Det har jeg, som dagen er skredet frem, lært at acceptere. Ej, det er ok. Havde faktisk indstillet mig på, at 9 var fint, men da jeg kom ud fra eksamenslokalet, havde jeg alligevel mere lyst til 10. Kom op i Holberg. Måske heller ikke det mest ophidsende....

Blev inviteret på sticks 'n' sushi af min mutter her til aften. Det hjalp lidt. Der er nemlig også mange andre gode ting i livet end 10-taller. Japanske kyllingeboller og maki og hindbærmousse for eksempel - det varer bare ikke så længe.

Ovenpå eksamen har jeg bestemt mig for at spørge inde i ministeriet, om jeg ikke må få lov at skrive noget mere end presseresuméer. Tror jeg satser på en karriere i virkelighedens verden i stedet for en akademisk. Har ikke noget at miste. Andet end mit mod selvfølgelig, når jeg skal ned og se skrækindjagende mega-målorienterede spindoktor i øjnene. Men altså, nu gør jeg det altså.... regner jeg med.

lørdag, januar 13, 2007

Karaktersnobberi

Så, nu har jeg læst alt igennem én gang, og jeg tror ærligt talt, det bliver den eneste.

Det kan godt være lidt belastende at være én af de sidste, som skal op til eksamen, for så har man rigeligt med tid til at overanalysere alle andres resultater. Jeg havde egentligt bestemt, at et 8-tal ville være helt ok og ikke skade mit ego alt for meget. Kan godt erkende, at oplæsning ikke er min allerstærkeste side.

Men nu har jeg erfaret, at anstrengende, slet ikke forberedt, luftsnakker af en fyr fra min klasse har fået 8. Og han havde ikke engang teksterne med til forberedelse, men måtte låne af en klassekammerat i sidste øjeblik.

Jeg har læst i to uger. Jeg har lavet specielle eksamensnotater. Jeg er også kommet til at hidse mig så meget op over mit selvvalgte oplæsningsstykke, at jeg har tudet foran min læsegruppe.
Hvis jeg får 8..... Ej, det gider jeg slet ikke at tænke på.

Det er godt at jeg snart skal have togskinner på tænderne, så jeg får noget reelle problemer at bekymre mig over....

onsdag, januar 10, 2007

Hosekræmmeren

Stundom, naar jeg har siddet og læset Hosekræmmeren, og har havt den brune Lædersofa i min Ryg, da har jeg væren rent på kanten af den grummeste Sindssyge. Som netop i dette Øjeblik: Den gjentagende læsning af Blichers værk -højt - for mig selv og alene! Det bringer en liden Student i det reneste armod. Thi, jeg har nu væren igang i en Time og stadig er der flere sider at bladre, selvom Svælget mit har de grusommeste Veer! Ak, ohhh, ak!

mandag, januar 01, 2007

Velkommen i det nye år

I dag skulle kærsten ynkes. Der var ingen vej udenom. Han kunne næsten ikke tale, så ondt havde han i hovedet - og det blev ligesom bare værre og værre, jo mere barnet fik hidset sig op. Sjovt nok kunne han godt kommandere toast og kaffe og te bragt til sit torneroseleje. Han kunne også godt holde ud at blive noget så skuffet, da jeg brændte toasten på, og blive helt grådkvalt, fordi osten var aaaalt for stærk til hans følsomme mavesæk. Bagefter kunne han også godt svinge sig op til at tigge om at få en Big Bacon Blues bragt til sofasygelejet. Og som finale placerede han yndefuldt prikken over i'et ved at sætte sig til at skide for åben dør, mens han sagde: "Du er så dygtig til at være god ved mig". Altså helt ærligt! Sommetider er kærester enormt ynkelige...

Hvis jeg ikke havde en eksamen forude, tror jeg sku, at jeg havde snuppet mig en æggesnaps med dertilhørende salmonella. Bare for at få lidt pay back time.